top of page
olden.jpg

KENNEL DALMIXX

hjem: Welcome

2023/2024: ingen nye kull under planlegging.

hjem: Tekst

Velkommen!

Min første dalmatiner fikk jeg som 16-åring i 1994 - Jocko (Dalmo's Joker) var en fantastisk hund på alle mulige måter og ble nesten 14 år gammel. Dalmatiner nummer to, Oscar (Dalmo's Eskimo), kom i 2004. Deretter ble det egne barn, og som alenepappa til tvillinger ble det noen (lange) år uten prikker i huset. I 2019, da barna var store nok til å kunne ta en aktiv del av hundeholdet, fikk jeg min første tispe (Inca, Kind'ly Spot's Cuzco Conqueress) som raskt ble familiens midtpunkt.

Inca er en forsiktig og reservert hund som trives best sammen med familien sin. Snill som dagen er lang, men trenger tid for å bli fortrolig med nye mennesker. Det sosiale aspektet var derfor en av hovedkvalitetene jeg så etter når jeg skulle finne en passende hannhund til henne. Hun er en svært behagelig innehund - rolig og lydig. I tillegg er hun en veldig god turkamerat som elsker løpeturer i skogen, skiturer om vinteren, eller bare snuse langs veikantene i mer behagelig tempo :)

Vårt første kull kom til verden sommeren 2021. Det var med skrekkblandet fryd jeg kastet meg ut i dette for aller første gang - heldigvis med god hjelp fra venner og støttespillere i dalmatinermiljøet.

Valper fra oss vil vokse opp i hjemmemiljø og vil sosialiseres med andre hunder, katter og barn. De vil leveres med nødvendige vaksiner og helseattest, stamtavle og eierbevis, ID-merking, forhåndsforsikring, valpepakke og valpefôr til de første dagene samt ett års medlemsskap i Norsk Dalmatiner Klubb (NDK). Pris på en valp vil være 20 000 kr. Dette er den anbefalte salgsprisen satt av NDK per 2021. 

Mange har vist interesse, men ta gjerne kontakt dersom du ønsker å stå på valpeliste. Fortell litt mer om deg selv og hva du/dere kan tilby hunden, og jeg vil holde deg informert videre når planleggingen av nytt kull starter. I tillegg kommer jeg til å bruke 'bloggen' under til å legge ut nyheter og oppdateringer underveis. Følg oss gjerne også på Facebook i gruppa "Kennel Dalmixx".

hjem: Tekst
hjem: Instagram
Søk
1
2
hjem: Blog2

kontakt

Takk for innsendingen din!

hjem: Contact
bottom of page