Inca Nov2019.JPG

KENNEL DALMIXX

 

Velkommen!

Min første dalmatiner fikk jeg som 16-åring i 1994 - Jocko (Dalmo's Joker) var en fantastisk hund på alle mulige måter og ble nesten 14 år gammel. Dalmatiner nummer to, Oscar (Dalmo's Eskimo), kom i 2004. Deretter ble det egne barn, og som alenepappa til tvillinger ble det noen (lange) år uten prikker i huset. I 2019, da barna var store nok til å kunne ta en aktiv del av hundeholdet, fikk jeg min første tispe (Inca, Kind'ly Spot's Cuzco Conqueress) som raskt ble familiens midtpunkt.

Inca er en forsiktig og reservert hund som trives best sammen med familien sin. Snill som dagen er lang, men trenger tid for å bli fortrolig med nye mennesker. Det sosiale aspektet var derfor en av hovedkvalitetene jeg så etter når jeg skulle finne en passende hannhund til henne. Hun er en svært behagelig innehund - rolig og lydig. I tillegg er hun en veldig god turkamerat som elsker løpeturer i skogen, skiturer om vinteren, eller bare snuse langs veikantene i mer behagelig tempo :)

Går alt etter planen blir det valper sommeren 2021. Det er med skrekkblandet fryd jeg hiver meg ut i dette for aller første gang - heldigvis med god hjelp fra venner og støttespillere i dalmatinermiljøet.

Valpene vil vokse opp i hjemmemiljø og vil sosialiseres med andre hunder, katt og barn. De vil leveres med nødvendige vaksiner og helseattest, stamtavle og eierbevis, ID-merking, forhåndsforsikring, valpepakke og valpefôr til de første dagene samt ett års medlemsskap i Norsk Dalmatiner Klubb (NDK). Pris på en valp vil være 20 000 kr. Denne prisen er satt av NDK, og 2000 kr vil tilbakebetales når hunden er HD-røntget ved to-års alder. 

Ta gjerne kontakt dersom du ønsker å stå på valpeliste, fortell litt mer om deg selv og hva du/dere kan tilby hunden, og jeg vil holde deg informert videre. I tillegg kommer jeg til å bruke 'bloggen' under til å legge ut nyheter og oppdateringer underveis.

 
 
 

kontakt

 

Abonneringsskjema

©2020 by Kennel Dalmixx

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now