top of page
Søk
  • Forfatterens bildedalmixx

Dag 34

En kjapp oppdatering herfra. Det er mange som er spente på utviklingen så jeg skal gjøre mitt beste å få lagt ut litt fremover. Jeg har tatt kontakt med alle på valpelisten og følger nå opp med hver enkelt individuelt. Mange har falt fra siden starten, de fleste av disse har vært heldige og fått valp fra annen oppdretter eller valgt en annen rase i mellomtiden. I tillegg har endel nye kommet til, så det er ingen lett oppgave å 'filtrere' alle for å finne de aller beste familiene. Men, jeg skal gjøre mitt aller beste for at valpene får trygge og gode hjem.


Inca er nå drektig på dag 34 av 63, så med andre ord godt over halvveis allerede. Jeg legger tydelig merke på henne at hun er tyngre og at hun nok også legger merke til dette selv. Spesielt de siste dagene med varmt vær har energinivået vært lavt og hun er ikke like spretten som vanlig - naturlig nok. Gress er blitt en favoritt, så det kan tyde på at hun er litt kvalm i tillegg. Regner ikke med at hun plutselig er blitt vegetarianer, hvertfall :) Vi har nå gradvis gått over på valpefôr som hun skal få fremover. Hun ga beskjed i natt at hun trengte en tur ut, så forandring i kostholdet legger hun nok også merke til.


Legger ved en liten video, der det er ganske tydelig at hun nå begynner å bli rundere i formene. Som dere ser er det lite hopp og sprett, her går det i roooolig tempo :)

48 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
Innlegg: Blog2_Post
bottom of page