top of page
Søk
  • Forfatterens bildedalmixx

Inca + Kelvin = ❤

Det å finne den perfekte hannhunden er ikke bare-bare, og som førstegangs oppdretter har jeg de siste ukene og månedene rådført meg opp og ned og frem og tilbake med Norsk Dalmatinerklubb's Avlsråd og andre erfarne oppdrettere i klubben. Og til slutt kan det være så enkelt at man ender opp der man startet. Kelvin (Price-Spot's Keep Cool) er jevngammel med Inca og jeg har møtt han flere ganger på valpeshow og utstillinger - og har alltid likt han veldig godt.


Kelvin er en flott hannhund eksteriørmessig, og med et supert gemytt i tillegg. Ettersom han holder til i Oslo har vi allerede rukket å introdusere de to kommende foreldrene, og flere dater blir det nok frem mot parring - slik at de blir godt kjent. Inca, forsiktig som hun er, holdt litt tilbake og syntes nok engasjementet og interessen til Kelvin var litt i overkant - spørs om hun spiller like hard to get når løpetiden er igang ;-)


Kelvin har gode resultater fra utstillingsringen, er HD A, AD 0, lemon freee og BAER-testet

Kelvin som valp


Det har vært STOR interesse via Finn-annonsen, og det er gøy at mange vurderer dalmatiner som nytt familiemedlem. De som er aktuelle har jeg satt opp på 'valpeliste', og vil følge opp med disse utover våren når parring nærmer seg.



164 visninger1 kommentar

Siste innlegg

Se alle
Innlegg: Blog2_Post
bottom of page